Social Media bundel

Met de Social Media bundel
naar meer online successen!!

MKB-ronde-button-mail-of-bel

Voor veel bedrijven is het lastig een social media strategie te bedenken en uit te voeren. Toch online successen boeken? Dat kan via de Social Media bundel van onze expert Marjolein Bongers van House of Social Media. Via deze bundel ontvangt u ondersteuning op maat. Incompany training, een maandelijks overzicht van nieuwe ontwikkelingen, een handboek LinkedIn voor alle medewerkers en regelmatig contact en/of analyse; het kan allemaal. U bepaalt zelf de omvang van de bundel en daarmee dus ook de hoogte van de kosten.

Mail of bel MKB Eindhoven op 040 82 00 247 om in contact te komen met Marjolein Bongers!

Marjolein Bongers
Expert Social Media bundel

Marjolein Bongers is directeur van House of Social Media. Al ruim zeven jaar ondersteunt ze bedrijven bij het succesvol inzetten van social media in hun marketing. Facebook, Instagram en LinkedIn hebben geen geheimen voor haar. Ze kent de nieuwste tools, trends en tricks en kan voor grote en kleine bedrijven het verschil maken. “Concreet, to the point, no nonsense en zeer deskundig”, zeggen klanten over haar.

Blog: De kracht van online ambassadeurs

De kracht van online ambassadeurs De meeste merken en bedrijven hebben de afgelopen jaren wel de weg naar social media gevonden. Veel organisaties hebben corporate accounts op Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram of Pinterest en zetten deze kanalen in om de dialoog aan te gaan met (potentiële) klanten en samenwerkingspartners. Toch laten veel organisaties naar mijn […]